Ν.Δ: Η Κυβέρνηση να εγκαταλείψει την ανοχή στη δράση των αναρχικών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 11.1.2017 | 18:55 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ν.Δ: Η Κυβέρνηση να εγκαταλείψει την ανοχή στη δράση των αναρχικών

THESSNEWS-DESK

Να εγκαταλείψει «την ανοχή που δείχνει στην δράση αναρχικών και περιθωριακών στοιχείων», καθώς και «να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για την ασφάλεια των πολιτών», καλεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

«Η αυτοαποκαλούμενη “Ομάδα Επαναστατικής Αντεπίθεσης”, αφού ανέλαβε την ευθύνη για μια σειρά εμπρηστικές, τρομοκρατικές επιθέσεις, εκτοξεύει νέες απειλές, σε βάρος της ίδιας της Δημοκρατίας» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τις εγκληματικές αυτές πράξεις και καλούμε τις δημοκρατικές δυνάμεις να κινηθούν στην ίδια κατεύθυνση» προσθέτει.

«Καλούμε, ταυτόχρονα, την Κυβέρνηση να εγκαταλείψει την ανοχή που δείχνει στην δράση αναρχικών και περιθωριακών στοιχείων και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για την ασφάλεια των πολιτών» αναφέρει.

«Επαναλαμβάνουμε, για μια ακόμη φορά, ότι δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να βάλει τέλος στο άβατο των Εξαρχείων και να επιβάλει το νόμο και την τάξη σε όλη τη χώρα» καταλήγει.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω