Μαντόνα: «αρνούμαι να ζήσω μία συμβατική ζωή»

PEOPLE 11.1.2017 | 18:27 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μαντόνα: «αρνούμαι να ζήσω μία συμβατική ζωή»

Η Μαντόνα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Harper’s Bazaar, που φιλοξενείται στο τεύχος Φεβρουαρίου, σηματοδοτώντας την 150ή επέτειο της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου, ενώ η φωτογράφηση έγινε από το φωτογραφικό δίδυμο Luigi & Lango.

«Μου αρέσει να σπάω το κατεστημένο. Αλλά δεν μου αρέσει να το κάνω μόνο και μόνο για να το κάνω. Δεν μου αρέσει να προκαλώ μόνο και μόνο για να προκαλώ. Μου αρέσει να είμαι προκλητική. Μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους να σκέφτονται. Μου αρέσει να αγγίζω τις καρδιές των ανθρώπων. Και αν μπορώ να κάνω αυτά τα τρία πράγματα ταυτόχρονα, τότε νιώθω ότι έχω καταφέρει κάτι».

Η Μαντόνα απαντά και στις κριτικές που δέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια λέγοντας:

«Έχω πάντα την αίσθηση του καταπιεσμένου. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι θα πουν: "Ω, αυτό είναι γελοίο να το λες εσύ. Είσαι μία επιτυχημένη λευκή, πλούσια ποπ σταρ", αλλά στη διάρκεια τής καριέρας μου έχω δεχτεί τόση λάσπη και η περισσότερη επειδή είμαι γυναίκα και αρνούμαι να ζήσω μία συμβατική ζωή».

«Έχω δημιουργήσει μία πολύ αντισυμβατική οικογένεια. Έχω εραστές που είναι τρεις δεκαετίες νεότεροι από μένα. Αυτό κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα. Αισθάνομαι πως ό,τι κι αν κάνω φέρνει τους ανθρώπους σε δύσκολη θέση», τόνισε η 58χρονη καλλιτέχνης.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω