Γερό μπάσιμο Παπά

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 11.6.2019 | 18:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Γερό μπάσιμο Παπά

γράφει ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Το πολιτικό του γραφείο εγκαινίασε τις προηγούμενες μέρες ο Φάνης Παπάς. Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης έχει βάλει πλώρη για την Βουλή και τα πανιά είναι ορθάνοιχτα.

Ο υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης θα δώσει μια σκληρή μάχη στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο, όμως οι επαφές του και η στήριξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη του δίνουν ένα μπόνους να μπει ανάμεσα στους νυν βουλευτές Θ. Καράογλου και Σ. Αναστασιάδη.

Στην έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Παπά για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές έδωσαν το παρών ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο νέος δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης, το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, Χρήστος Κοσκινάς, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες, Κώστας Γιουτίκας, Κώστας Πάλλας, Αλέξανδρος Θάνος, Γερακίνα Μπισμπινά καθώς και πολλοί εκλεγμένοι και μη υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών της Θεσσαλονίκης.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #161 (08/06/2019-09/06/2019)
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω