Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 24.5.2019 | 06:56 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

THESSNEWS-DESK

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα Παρασκευή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση της ΝΔ που αναμένεται να γίνει στις 20:00 στην πρώτη προβλήτα στο λιμάνι Θεσσαλονίκης ενώ στις 11:00 θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ομιλία του κ. Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση της ΟΝΝΕΔ στις 18:30 στη συμβολή των οδών Σαλαμίνος και Ναυάρχου Κουντουριώτου.

Σημειώνεται ότι πριν από μόλις δύο ημέρες, την Τετάρτη, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε στο ίδιο σημείο την ομιλία του στην Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.


Αναλυτικά το επίσημο πρόγραμμα του στη Θεσσαλονίκη:

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθεί αύριο, Παρασκευή 24 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη. Στις 11:00 θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Νίκου Ταχιάου, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σίνδο.

Τέλος, στις 20:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη (Προβλήτα Α’, Λιμάνι).

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω