Ευχητήριο μήνυμα Ερντογάν με αφορμή το Πάσχα

ΚΟΣΜΟΣ 22.4.2019 | 10:39 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ευχητήριο μήνυμα Ερντογάν με αφορμή το Πάσχα

THESSNEWS-DESK

Ο Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν ευχήθηκε χρόνια πολλά στους Χριστιανούς πολίτες που είναι μέλη διάφορων εκκλησιών και ομάδων με αφορμή το Πάσχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη από την Διεύθυνση Επικοινωνίας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο Ερντογάν εξέδωσε ευχητήριο μήνυμα με αφορμή το Πάσχα.

«Εύχομαι με όλη μου την καρδιά χρόνια πολλά στους Χριστιανούς πολίτες μας, οι οποίοι είναι μέλη διάφορων εκκλησιών και ομάδων με αφορμή το Πάσχα που είναι μια από τις σημαντικότερες γιορτές τους. Η ανοχή, η αμοιβαία αγάπη, σεβασμός και αλληλεγγύη, η αντίληψη που θεωρεί τις διαφορές ως πλούτο είναι τα θεμέλια της ειρήνης, γαλήνης και ευημερίας στον κόσμο» είπε στο μήνυμα του ο Ερντογάν.

«Για μας που ενισχύσαμε την ενότητα και την ομόνοια μας με την συγκεκριμένη αντίληψη εδώ και αιώνες έχει πολύ μεγάλη σημασία όλοι οι πολίτες μας να ζουν ελεύθερα τον πολιτισμό, την θρησκεία και τις παραδόσεις τους. Με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους Χριστιανούς με πρώτα τους Χριστιανούς πολίτες μας και τους χαιρετώ με τα πιο εγκάρδια συναισθήματα μου» είπε ο Ερντογάν στο μήνυμα του .

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω