Καταγγελίες Λεκάκη για την επίθεση στο δημοτικό συμβούλιο

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 15.4.2019 | 21:07 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Καταγγελίες Λεκάκη για την επίθεση στο δημοτικό συμβούλιο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || [email protected]

Ενοχλημένοι στην παράταξη «Θεσσαλονίκη Πρώτη» του Πέτρου Λεκάκη για την προσωπική επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου

Ένας εκ των κατοίκων του Ε΄Διαμερίσματος, διαμαρτυρόμενος για την επέκταση του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην περιοχή του, επιτέθηκε κατά δημοτικών συμβούλων και μεταξύ αυτών κατά του Π. Λεκάκη χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Σχολιάζοντας το γεγονός, άνθρωποι της παράταξης τόνιζαν πως κάποιοι είναι ενοχλημένοι από την παρουσία της παράταξης «Θεσσαλονίκη Πρώτη», χρησιμοποιούν τους κομματικούς τους στρατούς για να πλήξουν την προσωπικότητα του κ. Λεκάκη, η υποψηφιότητά του οποίου φαίνεται πως ενόχλησε κόμματα, συστήματα και μηχανισμούς.

«Οι επιθέσεις προέρχονται από τα ίδια κέντρα που διαρρέουν fake news για το αν η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» φθάσει ως τις κάλπες και πετούν λάσπη σε κάθε ευκαιρία. Να γνωρίζουν πως τέτοιες επιθέσεις και πρακτικές δεν φιμώνουν την παράταξη και δεν φοβίζουν κανέναν. Η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» με τη δύναμη της κοινωνίας συνεχίζει πιο δυνατή τον αγώνα για μια πόλη που λειτουργεί, νοιάζεται και προσελκύει» τονίζουν από την παράταξη του Π. Λεκάκη.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω