«Ημέρα αγάπης & προσφοράς» την Παρασκευή στον όμιλο αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης

THESSCITY 15.4.2019 | 19:23 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Ημέρα αγάπης & προσφοράς» την Παρασκευή στον όμιλο αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης

ΤHESSNEWS-DESK

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης «ΚΙΟΝΕΣ», και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ» διοργανώνουν την ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για όλους τους άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στις 8μ.μ. στις εγκαταστάσεις του φιλόξενου Ομίλου ΤΕΝΝΙΣ στην οδό Κύπρου 12 στο Βυζάντιο.

 

Ομιλητές Πατέρας Χρήστος Μούτσιος,  Μάριος Δράμαλης ,  Δημήτρης Σταματιάδης και επίσημοι χαιρετισμοί θεσμικοί από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ανακοίνωση:

«ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ». Ενόψει του Πάσχα η πρωτοβουλία μας για τη ‘’Κοινωνία αγάπης & προφοράς Γέροντας Παϊσιος’’ που καθημερινά διανέμει 3000 συσσίτια σε άστεγους και άπορους , στην ημέρα αγάπης & προσφοράς  θα θέλαμε να συλλέξουμε όλοι μας τρόφιμα και χρήματα, να στηρίξουμε το έργο τους, που είναι αποκλειστικά εθελοντικό και χωρίς επιδοτήσεις. Πάρτε λοιπόν τρόφιμα μαζί σας μακράς διάρκειας να παραδώσουμε ή κάποιο χρηματικό ποσό ότι μπορεί ο καθένας μας, για να ενισχύσουμε το έργο τους. Φυσικά ο Πατέρας Χρήστος θα μας πει αναλυτικά ποιο είναι το έργο τους και πως μπορούμε να στηρίξουμε το έργο τους που πραγματικά είναι θεάρεστο.

ΟΛΗ Η ΕΚΔHΛΩΣΗ ΘΑ ΚΑΛΥΘΕΙ ΤΗΛΕΠΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ATLAS TV μέσω παραγωγής MVM DIGITAL στην εκπομπή ‘’LIFESTYLE’’

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω