Κυρίζογλου: Ο κ. Φάμελλος παραχαράσσει-κακοποιεί τα λεγόμενα μου

THESSCITY 15.4.2019 | 18:15 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κυρίζογλου: Ο κ. Φάμελλος παραχαράσσει-κακοποιεί τα λεγόμενα μου

ΤHESSNEWS-DESK

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, κατηγορεί τον αναπληρωτή υπουργό για παραχάραξη-κακοποίηση των λεγομένων του.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Τι κρίμα! Ο κ. Σ. Φάμελλος αναπληρωτής υπουργός παραχαράσσει-κακοποιεί τα λεγόμενα μου και προβαίνει σε αυθαίρετες κρίσεις.

Στην απάντηση του, μεταξύ των άλλων, αναφέρει για μένα : «…. Γι’ αυτό και σήμερα, αναφέρθηκε ξανά και άσκοπα στην καύση….». Η δική μου τοποθέτηση, στο σύντομο χαιρετισμό μου στο 5ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης, για μια πλήρη-ολοκληρωμένη διοίκηση-διαχείριση των απορριμμάτων, ήταν: πρόληψη ώστε να μην δημιουργούνται περιττά απορρίμματα, επανάχρηση απορριμμάτων (όσα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθούν), ανακύκλωση, κομποστοποίηση και ό,τι δεν ανήκει σε καμία από τις ανωτέρω κατηγορίες, να αξιοποιείται ενεργειακά (ζεστό νερό, ηλεκτρικό ρεύμα) με καύση, όπως εδώ και δεκαετίες γίνεται σε πολλές χώρες της «οπισθοδρομικής» Ευρώπης. Αυτήν την πρακτική ν’ ακολουθήσει και η δική μας «προοδευτική» χώρα, στην οποία τα απορρίμματα θάβονται στα σπλάχνα της «μάννας γης»!!!

Αλήθεια τι φοβάται ο κ. Υπουργός, ενώ είναι γνώστης του ζητήματος και δεν μιλάει καθαρά και μια ολοκληρωμένη πρόταση διαχείρισης των απορριμμάτων; Μήπως φοβάται το εσωκομματικό ιδεοληπτικό ακροατήριό του; Αυτά προς το παρόν.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω