Τα μόνα προϊόντα που χρειάζεστε για το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σας

THESSTRENDS 14.4.2019 | 22:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τα μόνα προϊόντα που χρειάζεστε για το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σας

THESSNEWS-DESK

Κάθε εποχή η επιδερμίδα σας έχει διαφορετικές ανάγκες και η αλήθεια είναι ότι κι εσείς οι ίδιες έχετε διαφορετικές προτιμήσεις ανάλογα με την περίοδο σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ σας.

Για αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό να αναπροσαρμόζετε τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας βάσει εποχής, όπως αναφέρει το imommy.gr.

Αυτά είναι τα  προϊόντα  που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας κατά τους ανοιξιάτικους μήνες.

1. Η αντηλιακή κρέμα. Δε θα βαρεθούμε ποτέ να λέμε πόσο σημαντική είναι η χρήση της αντηλιακής κρέμας, ιδιαίτερα από την άνοιξη και μετά. Επιλέξτε μια αντηλιακή με ελαφριά σύνθεση και δείκτη προστασίας 50, ώστε να ενυδάτωσετε και παράλληά να προστατέψετε την επιδερμίδα σας από τον ήλιο όσο το δυνατόν καλύτερα.

2. Το κονσίλερ. Επιλέξτε ένα κονσίλερ σε υγρή μορφή, ώστε να απλώνεται εύκολα και να εξασφαλίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι το κονσίλερ είναι ένα «μαγικό» προϊόν, το οποίο μπορεί να καλύψει όχι μόνο τους μαύρους κύκλους σας, αλλά και τις ατέλειες του δέρματος. Επομένως, μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση ενός foundation και να πετύχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας με το κονσίλερ.

3. Το ρουζ. Όταν μιλάμε για ρουζ, εννοούμε ρουζ σε κρεμώδη υφή. Είναι ελαφριά, απλώνονται εύκολα και θα χαρίσουν αμέσως φρέσκια όψη στην επιδερμίδα σας.

Tip: Αν δεν έχετε ήδη ένα κρεμώδες ρουζ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κραγιόν ως ρουζ.

4. Το lip balm. Αντικαταστήστε το κραγιόν σας με ένα lip balm με χρώμα για να ενυδατώσετε τα χείλη σας και να τους χαρίσετε μια υγιή απόχρωση. Βρείτε μια απόχρωση που να σας φτιάχνει τη διάθεση και δε θα έχετε πια ανάγκη το κραγιόν.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω