Μια πρωτοποριακή μέθοδος περιποίησης που θα μεταμορφώσει την επιδερμίδα σας

THESSTRENDS 11.4.2019 | 21:11 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μια πρωτοποριακή μέθοδος περιποίησης που θα μεταμορφώσει την επιδερμίδα σας

THESSNEWS-DESK

Μπορεί ο καιρός να είναι ακόμη βροχερός, αλλά οι ακτίνες του ήλιου και ο ερχομός της άνοιξης έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει μια νέα περίοδος για την επιδερμίδα σας, αφού καθώς αλλάζουν οι εποχές, είναι φυσικό κι επόμενο να διαφοροποιούνται και οι ανάγκες του δέρματός σας.

Για να αποκτήσετε επιδερμίδα λαμπερή, νεανική και πάνω απ' όλα υγιής, ήρθε η ώρα να στραφείτε προς μια καινοτόμο skincare μέθοδο, η οποία θα τη μεταμορφώσει ολιστικά. Οι αμπούλες -ή αλλιώς οροί (serum)- αποτελούν μια άκρως πρωτοποριακή μέθοδο περιποίησης και θεραπείας.

 Το μεγαλύτερο μέρος του γυναικείου κοινού τις έχει σίγουρα χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά στη skincare routine του, ενώ πολλοί τις αποκαλούν ως το «φάρμακο της επιδερμίδας».

Το βασικό τους χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι διαθέτουν λεπτόρρευστη υφή, η οποία επιτρέπει στα δραστικά συστατικά και τις βιταμίνες να εισχωρούν βαθύτερα στο δέρμα, να απορροφώνται άμεσα και τελικά να προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα. Με λίγα λόγια, ενυδατώνουν και χαρίζουν απίστευτη σύσφιξη και ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Διαβάστε περισσότερα στο GLOW.GR

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω