Γνωριμία FIAT PROFESSIONAL: Η FIAT ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. γιορτάζει!

AUTO-MOTO 9.4.2019 | 11:07 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Γνωριμία FIAT PROFESSIONAL: Η FIAT ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. γιορτάζει!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

Στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επίσημων Διανομέων της Fiat Chrysler Automobiles που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου στην πόλη του Μιλάνο, η Fiat Koumantzias τιμήθηκε με το 1ο βραβείο Customer Experience για την Ελλάδα. Αυτή η πολύ σημαντική αναγνώριση βασίζεται σε μετρήσιμα στοιχεία, αλλά παράλληλα αντικατοπτρίζει και την καθημερινή προσωπική προσπάθεια της διοίκησης και του προσωπικού της Κουμαντζιάς Α.Ε.   

Έτσι λοιπόν από την Δευτέρα 8 Απριλίου μέχρι και το Σάββατο 13, σας περιμένουμε για να σας ξεναγήσουμε στον συναρπαστικό κόσμο της FIAT PROFESSIONAL και να διαπιστώσετε και εσείς την ποιότητα αλλά και τα πλεονεκτήματά της. Η επιλογή ενός επαγγελματικού FIAT αποδεικνύεται σε κάθε περίπτωση, μοναδική. Με 5 χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ, 5 χρόνια ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΙΚΗ βοήθεια και 4 χρόνια *ΑΤΟΚΗ χρηματοδότηση, πλέον η επαγγελματική σειρά της FIAT αναδεικνύεται ως η ιδανική λύση.

Τα κορυφαία επαγγελματικά Fiat, Panda Van, Fiorino, Doblo cargo, Ducato, Talento Van και FullBack αποτελούν την αιχμή του δόρατος στις επαγγελματικές λύσεις και βρίσκονται στην κορυφή της Ευρώπης ως προς την αξιοπιστία, την ποιότητά και την τεχνολογία που έχουν αναπτύξει.

Η FIAT ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ βρίσκεται στην Μενεμένη, Δημοσθένους 33, (έναντι Λαχαναγοράς) και λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι 8 το βράδυ και σας περιμένει για να σας συστήσει το επόμενό σας επαγγελματικό αυτοκίνητο
στη.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω