Γιορτή μεταχειρισμένων Mercedes-Benz & smart από την Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ

AUTO-MOTO 5.4.2019 | 19:13 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Γιορτή μεταχειρισμένων Mercedes-Benz & smart από την Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ

THESSNEWS

Τα μεταχειρισμένα, πρέπει να είναι πιστοποιημένα!

 

Η οδηγική ασφάλεια όλων μας πάνω στους δρόμους, στηρίζεται πάνω σε 4 τροχούς και στην καλή λειτουργία του αυτοκινήτου μας! Αποτέλεσμα των άνω συμπερασμάτων είναι η απόλυτη οδηγική απόλαυση την οποία κατανοούμαι πλήρως όταν οδηγούμε το αγαπημένο μας ιχ το οποίο πρωτίστως έχει ελεγχθεί και συντηρηθεί σωστά από κάποιο εξειδικευμένο προσωπικό μιας επώνυμης εταιρίας, όπως είναι η  Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ.

Πολλοί από ανάμεσά μας δεν έχουμε την δυνατότητα να αποκτήσουμε από πρώτο χέρι ένα best seller αυτοκίνητο όπως είναι τα περισσότερα μοντέλα της Mercedes-Benz & smart, έχουμε όμως την ευκαιρία να αποκτήσουμε κάποιο μεταχειρισμένο, αρκεί να προέρχεται από έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο της μάρκας, που εγγυάται τόσο για την άριστη κατάσταση λειτουργίας, όσο και για τα ορθά χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητο της αρεσκείας μας.

Εδώ και πολλά χρόνια η οδήγηση μιας Mercedes –Benz αποτελεί ίσως μία από τις ωραιότερες εμπειρίες που μπορεί να έχει στην διάθεσή του ένας ποιοτικός οδηγός που αναζητεί την πολυτελή και αξεπέραστη πλευρά της οδήγησης. Βάσει όλων αυτών που αναφέρουμε πιο πάνω η Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ εξουσιοδοτημένος διανομέας & επισκευαστής Mercedes-Benz & smart,  το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου, δίνει την ευκαιρία σε πελάτες και φίλους των ωραίων αυτοκινήτων, μέσα από μία 2 ήμερη γιορτή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, να γνωρίσουν από κοντά αγαπημένα μοντέλα, τα οποία διατίθενται σε προνομιακές τιμές, και συνοδεύονται από ποιοτική εγγύηση της Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ. Μοντέλα που θα συναντήσετε σε συμφέρουσες τιμές είναι: A-Class, B-Class, C-Class, CLA, GLA, GLC SUV, smart fortwo & forfour.  Η γιορτή μεταχειρισμένων θα λάβει χώρα στο κατάστημά  της Πυλαίας  που βρίσκεται στο 8ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Απριλίου 2019 από τις 10:00π.μ.έως και τις 17:00μμ.

 

Χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο για να πάρετε πληροφορίες για την γιορτή μεταχειρισμένων, τηλεφωνείστε στο 23.10.47.70.20 ή   στείλετε  email  στο [email protected]

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω