Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη

THESSCITY 14.3.2019 | 17:05 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη

THESSNEWS-DESK

Αγώνας καλαθοσφαίρισης για φιλανθρωπικό σκοπό, με την συμμετοχή των ομάδων του Συλλόγου Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και του δήμου Θεσσαλονίκης, θα διοργανωθεί το Σάββατο στις 12:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Τριανδρίας.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκδηλώσεων & Προγραμμάτων Αθλητισμού της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει αγώνα Μπάσκετ, με τη συμμετοχή των ομάδων του Συλλόγου Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και του δήμου Θεσσαλονίκης, που θα αποτελείται από Δημοτικούς Συμβούλους και Υπαλλήλους του δήμου.

Η Υπηρεσία μας, ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά ζητήματα, κατά την διάρκεια του αγώνα θα συγκεντρώσει τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι παλιές δόξες του αθλήματος, Χάρης Παπαγεωργίου, Μάνθος Κατσούλης και Γιάννης Τσουμής

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες και οι φίλαθλοι, να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Θεσσαλονίκης.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω