Μέχρι τα 30 πρέπει να έχετε αποκτήσει αυτά τα παπούτσια

THESSTRENDS 14.3.2019 | 11:19 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μέχρι τα 30 πρέπει να έχετε αποκτήσει αυτά τα παπούτσια

ΤHESSNEWS-DESK

Δεν είστε λίγες οι γυναίκες που τρέφετε μία ιδιαίτερη αδυναμία σχεδόν μανία στα παπούτσια και που δε μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό ζευγάρι.

Κάθε σεζόν παρουσιάζονται αμέτρητα νέα σχέδια, υλικά και κοψίματα ενώ προσφέρονται στις shoe addicts διάφορες επιλογές. Ωστόσο, αν κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια, είναι πολύ πιθανό να κάνετε... συλλογή από τα ίδια παπούτσια! Άλλες αγοράζετε συνεχώς γόβες, άλλες sneakers όλων των εταιριών και άλλες σίγουρα έχετε πάνω από πέντε ζευγάρια μαύρα μποτάκια.

Κάπως έτσι, όμως, φτάνετε στο σημείο να έχετε πάρα πολλά ζευγάρια από ένα είδος μόνο, χωρίς να υπάρχει ποικιλία στην παπουτσοθήκη σας. Με αποτέλεσμα πολλές φορές να έχετε να πάτε κάπου, όπως ένα επαγγελματικό ραντεβού, να ψάχνετε μία αυστηρή μαύρη γόβα και να αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχετε καμία. Και χωρίς ποικιλία, οι εμφανίσεις σας μπορεί συχνά να υστερούν. Άρα, ήρθε η ώρα να «ξεκολλήσετε», να βγείτε από την comfort zone σας και να επενδύσετε και σε μερικά κλασικά κομμάτια που κάθε γυναίκα μέχρι την ηλικία των 30 πρέπει να έχει αποκτήσει, ώστε να είναι ολοκληρωμένη και πλήρης η shoe closet της.

Διαβάστε περισσότερα στο GLOW.GR

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω