Wild thing! Το νέο FORD RANGER πάτησε σε ελληνικό έδαφος

AUTO-MOTO 7.3.2019 | 07:55 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Wild thing! Το νέο FORD RANGER πάτησε σε ελληνικό έδαφος

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

Το καλύτερο Ford Ranger Wildtrak πάτησε τους τροχούς του επί Ελληνικού εδάφους. Το νέο σκληροτράχηλο pick-up αυτοκίνητο το οποίο αναδείχτηκε σε best seller στην κατηγορία των μοντέλων της Ford.

Στον δρόμο εύκολα γίνεται αντιληπτό χάρη στην extreme σχεδίαση του, που σαν αιχμή του δόρατος στην εμφάνισή του, προβάλει τη νέα μάσκα με το φινίρισμα τιτανίου, που πάνω της αναγράφεται η ταυτότητα του αυτοκινήτου, η οποία μαζί με τους premium προβολείς xenon, και τα φώτα ημέρας τύπου LED, κλέβουν την παράσταση σε συνδυασμό με τις νέες χρωματικές αποχρώσεις.

Πέρα από άνετος ο εσωτερικός του διάκοσμος, διαθέτει μεγαλύτερη λάμψη η οποία προδιαθέτει τον οδηγό, που απολαμβάνει τον νέο επιλογέα ταχυτήτων υψηλής ποιότητας, στην αυτόματη έκδοση των 10 σχέσεων.

Εύκολα κανείς μπορεί να αντιληφθεί την άπλετη πολυτέλεια που διακοσμεί ακόμη και το πιο κρυφό σημείο της καμπίνας επιβατών. Τα καθίσματα του νέου Ranger Wildtrak είναι το κάτι άλλο! Μεγάλα άνετα χρωματισμένα με σοβαρότητα και επενδυμένα με δέρμα που πάνω στις πλάτες τους φιλοξενούν τη λέξη της περιπέτειας, Wildtrak!

Δύο σειρές από εξώραφα χρωματιστά γαζιά αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο το καλά επενδυμένο ταμπλό του αυτοκινήτου, που δένει απόλυτα με τη μεγάλη κεντρική οθόνη που φιλοξενεί το κορυφαίο σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 3 της Ford καθώς και την τεχνολογία του νέου ενσωματωμένου modem, FordPass Connect.

Το νέο Ford Ranger pick-up ξεχωρίζει για την ισχύ του προηγμένου 2lit EcoBlue diesel κινητήρα της Ford, που διαθέτει σύστημα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCR) για βελτιστοποιημένες εκπομπές ρύπων και για την χαμηλή κατανάλωσή του.

Όσο για τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, εδώ η Ford στην κυριολεξία τα έφερε όλα… τούμπα! Το Ranger είναι το πρώτο Pick up  που διαθέτει Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection και Intelligent Speed Limiter, ως στοιχεία του στάνταρ εξοπλισμού του. Το Active Park Assist είναι επίσης διαθέσιμο στην «παλέτα» των προηγμένων τεχνολογιών που έχουν σχεδιαστεί ώστε να καταστήσουν την οδήγηση λιγότερο κουραστική αποτρέποντας ή μετριάζοντας συγχρόνως τις επιπτώσεις μιας πιθανής σύγκρουσης.

 

Κινητήρας για φίλημα

Αλήθεια θα θέλατε να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο για την περιπέτεια και τις δύσκολες εργασίες, με προίκα η οποία τα σπάει? Κάπως έτσι και χωρίς να υπερβάλω φαντάζουν οι επιδόσεις του εκρηκτικού 2L EcoBlue Bi-turbo κινητήρα, με τους 213 ίππους και ροπή 500 Nm. Αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο μοτέρ διαθέτει 13 ακόμη ίππους και επιπλέον 30 Nm ροπής περισσότερα από τον απερχόμενο 3.2 TDCi

Το νέο Ranger διατίθεται σε εκδόσεις Regular Cab, Super Cab και Double Cab και προσφέρεται με στάνταρ σύστημα τετρακίνησης.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #147 (02/03/2019-03/03/2019)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω