Αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2019

AUTO-MOTO 4.3.2019 | 19:15 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2019

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ

Η Jaguar i-pace είναι το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της χρονιάς.

Όπως είθισται εδώ και αρκετά χρόνια, μία μέρα πριν ανοίξει τις πύλες  του το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, λαμβάνει χώρα  η ψηφοφορία για το αυτοκίνητο της χρονιάς. Εφέτος όλοι οι υποψήφιοι θα έλεγα πως ήταν αρκετά δυνατοί, έτσι όπως αναδείχτηκε η ψηφοφορία η οποία στο τέλος έμοιαζε να είναι βγαλμένη από ταινία θρίλερ, καθώς στην κυριολεξία ο νικητής αναδείχτηκε πάνω στο νήμα!

Η Hλεκτρική Jaguar I-pace είναι το car of the year για το 2019, με 2η τελική καταμέτρηση με την 2η Renault Alpine A110 η οποία αν και αποσπάστηκε αρχικά από την υπόλοιπη εξάδα των αντιπάλων της, εν τούτοις  τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Πολύ δυνατή κόντρα εξελίχθηκε μεταξύ των πολύ δυνατών KIA Proceed και Ford Focus, όπου στο τέλος  η Κορεάτικη εταιρία κατέλαβε την Τρίτη θέση με 247 βαθμούς, κλέβοντας τις εντυπώσεις όσων την προτίμησαν.

Στην 4η θέση της γενικής ανέβηκε το νέο δυναμικό Ford Focus που συγκέντρωσε 235 βαθμούς και, καταχειροκροτήθηκε! Ακολούθησαν το Citroen C5 air cross με 210 βαθμούς, το Peugeuot 508 με 192 βαθμούς , και στην τελευταία τιμητική θέση τερμάτισε η νέα Mercedes A class με 110 βαθμούς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του διεθνές τύπου από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γής.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω