Η Honda αποκάλυψε το e-prototype (ΦΩΤΟ)

AUTO-MOTO 1.3.2019 | 12:17 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Η Honda αποκάλυψε το e-prototype (ΦΩΤΟ)

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ

Δεν άντεξε η Honda να περιμένει μέχρι να ξεκινήσει το 89ο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, την ερχόμενη εβδομάδα, και διέρρευσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του λιλιπούτειου αμιγώς ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου, που ακούει στο όνομα, το e Prototype. 

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται αρκετά φιλικό και έτοιμο για κυκλοφορία στα κέντρα των μεγαλουπόλεων! Ηonda ανακοίνωσε πως η παραγωγή του θα ξεκινήσει μέσα στο 2019, και δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από το πρωτότυπο μοντέλο.

Η εξωτερική του εμφάνιση παραπέμπει σε στυλ ρετρό, σύγχρονο, και πολύ φιλικό καθώς οι 4πόρτες του ξεχωρίζουν με τον σχεδιασμό του, ιδιαίτερα αν κάποιος ψάξει να βρει πως ανοίγουν! Η πρίζα φόρτισης φιλοξενείται κάτω από την διακοσμητική ρίγα του καπό, και ο χρόνος φόρτισης σε ποσοστό 80% διαρκεί 30 λεπτά που είναι αρκετά για να διανύσει απόσταση 200 χιλιομέτρων.

Το παιχνίδι όμως της σύγχρονης μετακίνησης παίζεται στο εσωτερικό της καμπίνας του e-prototype που ξαφνιάζει ευχάριστα τον οδηγό που οι προσδοκίες του ανήκουν στο μέλλον. Μια σειρά από ψηφιακές λειτουργίες περνούν μπροστά από του μέσα από 4 οθόνες, που κάνουν τα πάντα!

Επίσημες τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα!

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω