Μ. Σπυράκη: Η λύση είναι νέα κυβέρνηση με φρέσκια εντολή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 12.2.2019 | 12:05 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μ. Σπυράκη: Η λύση είναι νέα κυβέρνηση με φρέσκια εντολή

THESSNEWS-DESK

Tην ανάγκη πολιτικής αλλαγής επισήμανε η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, τονίζοντας ότι λύση για τη χώρα είναι μία νέα κυβέρνηση.

«Στην πολιτική τα πράγματα δεν έχουν μόνο αριθμητική και μάλιστα αριθμητική "κουρελού". Γίναμε θεατές μιας κατάστασης προσβλητικής και λύση για την Ελλάδα είναι μια καινούρια κυβέρνηση, με φρέσκια εντολή» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ερωτηθείσα αν θα χρειαστεί ξανά ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών απάντησε ότι δεν θέλει να μπει σε συζήτηση κινδυνολογίας, για να προσθέσει ότι είναι «απαραίτητο να αντιμετωπιστούν τα μη βιώσιμα δάνεια τώρα». Όπως είπε, το πρόβλημα αφέθηκε να διογκωθεί και δεν ελήφθη υπόψη η πρόταση της Ν.Δ.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. διερωτήθηκε «αν η κυβέρνηση προσέφερε καλύτερη ποιότητα ζωής στους Έλληνες», για να συμπληρώσει: «Η απάντηση είναι ότι οι δείκτες πήγαν προς τα κάτω. Σημασία δεν έχει να κάνεις μια ενδεικτική έξοδο στις αγορές. Δείτε το επιτόκιο με το οποίο δανείζεται η Πορτογαλία».

Για τη Συνταγματική Αναθεώρηση σημείωσε ότι είναι βασικά τα άρθρα 16 και 24, υπογραμμίζοντας ότι «η επόμενη Βουλή θα αποφασίσει για το περιεχόμενο των άρθρων που θα αναθεωρηθούν».

Σε ερώτηση για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η κ. Σπυράκη σχολίασε ότι «και στα καλύτερα στημένα διαζύγια τα ζευγάρια τα βρίσκουν στη διατροφή». «Προετοιμασμένος θεωρώ ότι ήταν ο διάλογος με στίχους» πρόσθεσε, ενώ ερωτηθείσα για τον Κ. Μπογδάνο και το αν θα είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. είπε ότι είναι θέμα που δεν υπάρχει. «Η Ν.Δ. ως παράταξη και υπό Κ. Μητσοτάκη επιχειρεί να απευθυνθεί σε όλους τους Έλληνες. Δεν μας ταιριάζει ούτε ο ακραίος λόγος, ούτε εκείνος που δημιουργεί διαχωριστικές γραμμές» τόνισε.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω