Παιδάκι εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα πώλησης παιχνιδιών (ΦΩΤΟ)

ΚΟΣΜΟΣ 12.2.2019 | 10:20 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Παιδάκι εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα πώλησης παιχνιδιών (ΦΩΤΟ)

ΤHESSNEWS-DESK

Ένα 2χρονο αγοράκι από την Αλαμπάμα κόλλησε μέσα σε μηχάνημα αυτόματης πώλησης παιχνιδιών.

Ο μικρός ήθελε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που βρισκόταν μέσα στο μηχάνημα και δεν θα άφηνε τίποτα να του σταθεί εμπόδιο. Έτσι  μπήκε από εκεί που βγαίνουν τα παιχνίδια μέσα στο μηχάνημα και δεν άργησε να καταλάβει πως δεν μπορούσε να βγει.

Η αδελφή του ήταν που τον είδε και ειδοποίησε αμέσως τους γονείς τους, εξηγώντας πως «δεν πρόκειται για παιχνίδι».

Οι γονείς δεν πίστευαν ότι μπορεί το παιδί να κινδυνεύσει από το παιχνίδι, αφού δεν φανταζόντουσαν πως μπορεί να μπει μέσα στο μηχάνημα. 

Η μητέρα κοίταζε συνέχεια το παιδί, ενώ έτρωγαν στο εστιατόριο και όταν για μία στιγμή γύρισε από την άλλη και τον ξαναείδε, ήταν μέσα στο μηχάνημα αυτόματης πώλησης παιχνιδιών. Όρθιος!

Όμως, η πόρτα άνοιξε για να μπει, αλλά δεν άνοιγε για να βγει, ενώ έσπρωχνε κι ο ίδιος όσο οι γονείς του προσπαθούσαν να τον βγάλουν έξω.

Οι υπάλληλοι του εστιατορίου δεν μπορούσαν να βρουν το κλειδί για να το βγάλουν έξω κι έτσι, φώναξαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, που ανέλαβε τον απεγκλωβισμό του, ενώ οι γονείς του τον κρατούσαν απασχολημένο και ήρεμο.

Τελικά, μετά από 20 λεπτά, το αγόρι βγήκε σώο από το μηχάνημα, ενώ οι πυροσβέστες του έκαναν δώρο και ένα από τα παιχνίδια, λόγω του ότι συνεργάστηκε μαζί τους στην επιχείρηση.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω