Ετοιμάζεται για βουλευτής

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.2.2019 | 07:26 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ετοιμάζεται για βουλευτής

Γράφει ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Για βουλευτής ετοιμάζεται ο Νίκος Νυφούδης (φωτογραφία). Όχι δεν παρατάει τον Σπύρο Βούγια και την προεκλογική εκστρατεία για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Ετοιμάζεται, όμως, ως πρώτος επιλαχών βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι να πάρει τη θέση της Κατερίνας Μάρκου, η οποία με τη σειρά της ετοιμάζεται για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Η αλλαγή αναμένεται να γίνει στα μέσα Απριλίου, όταν και θα ανακηρυχθούν οι υποψηφιότητες και η κ. Μάρκου σύμφωνα με το νόμο πρέπει να παραιτηθεί από βουλευτής. Τώρα αν θα είναι για λίγες ημέρες, λόγω πρόωρων εκλογών τον Μάιο, ή αν ο κ. Νυφούδης θα μείνει μέχρι τον Οκτώβριο αυτό εξαρτάται από τις διαθέσεις του Τσίπρα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι «καραμπόλες» δουλεύουν σαν κάρμα υπέρ της υποψηφιότητας Βούγια-Νυφούδη για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο Μπουτάρης δεν κατέβηκε, η Πρωτοβουλία διαλύθηκε, η Καϊλή αρνήθηκε με αποτέλεσμα η Φώφη Γεννηματά να δώσει στήριξη στην προσπάθεια και ένα μεγάλο μέρος του τοπικού ΠΑΣΟΚ να στηρίζει την επίσημη πλέον υποψηφιότητα. Παράλληλα, με την δημοσιότητα που θα πάρει η παρουσία Νυφούδη στη Βουλή θα έχει έξτρα προβολή και η υποψηφιότητα.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #144 (09/02/2019-10/02/2019)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω