Κρατερός Κατσούλης: Τον «έκαψε» η Γερμανού με τα πλάνα από το παρελθόν (video)

PEOPLE 10.2.2019 | 19:54 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κρατερός Κατσούλης: Τον «έκαψε» η Γερμανού με τα πλάνα από το παρελθόν (video)

THESSNEWS-DESK

Σε ένα event του Alpha γνωρίστηκαν η Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης αλλά ήρθαν κοντά αρκετά χρόνια αργότερα, αφού τότε και οι δυο βρίσκονταν σε άλλη σχέση.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου η Ναταλία Γερμανού είχε μια μικρή έκπληξη για τον Κρατερό Κατσούλη, όπως αναφέρει το zappit.gr.

Λίγα πλάνα από το εορταστικό πρόγραμμα του Alpha που όπως υποστηρίζει η Ναταλία Γερμανού ήταν μάλλον η βραδιά που άναψε η σπίθα, αφού κατά κοινή ομολογία όσων βρίσκονταν εκεί σε εκείνο το πρόγραμμα, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης φλέρταραν αδιάκοπα.

«Ήταν η βραδιά που που σας χάναμε που σας βρίσκαμε, όλο πίτσι πίτσι στα break. Η βραδιά που βρεθήκανε κοντά», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού δείχνοντας τα πλάνα στον ηθοποιό και παρουσιαστή που έκανε τον ανήξερο: «Δεν καταλαβαίνω τι λες. Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι»

«Η Κατερίνα και ο Κρατερός γνωρίζονταν. Εκείνο το βράδυ όμως άναψε σπίθα. Φλέρταραν το βράδυ εκείνο έντονα», ανέφερε η παρουσιάστρια που πρόσθεσε πως μια εβδομάδα μετά βγήκαν ραντεβού!

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω