Κόντρες για τις… ζωγραφιές

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.1.2019 | 07:34 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κόντρες για τις… ζωγραφιές

Γράφει ο ΠΑΡΑΔΗΜΑΡΧΟΣ

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αντέγραψε τον Χάρη Αηδονόπουλο; Κάτι τέτοιο λένε οι συνεργάτες του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Συνέρχεια#Πρώτα η πόλη μας».

Αφορμή οι πρωτοχρονιάτικες ευχές της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, στην οποία χρεώνουν έλλειψη πρωτοτυπίας. «Διαφορετικά δεν εξηγείται το γεγονός ότι η κάρτα με τις πρωτοχρονιάτικες ευχές της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει σαφώς στο λογότυπο του συνδυασμού του συνυποψήφιου και επικεφαλής του συνδυασμού “Συνέργεια# Πρώτα η Πόλη μας” Χάρη Αηδονόπουλου» αναφέρουν.

«Αν κοιτάξει κανείς προσεχτικά την ευχετήρια κάρτα της υφυπουργού Εσωτερικών βέβαια, θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η Ροτόντα, η Καμάρα, η εβραϊκή συναγωγή, η αρμενική εκκλησία- τα οποία απεικονίζονται στο λογότυπο του συνδυασμού του Χάρη Αηδονόπουλου- και τα οποία αποτελούν κομμάτι της ιστορίας της πόλης μας. Προφανώς η κ. Νοτοπούλου βλέπει με… άλλο μάτι την ιστορία της Θεσσαλονίκης...» επισημαίνουν οι συνεργάτες του πρώην αντιδημάρχου.

Τώρα, αν οι υποψήφιοι κοντράρονται και για τις ζωγραφιές (δείτε τις δύο εικόνες) και ποιος έχει το copyright από τον Γενάρη, φανταστείτε τι έχουμε να δούμε μέχρι τις εκλογές.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #139 (05/01/2019-06/01/2019)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω