Νέο SUZUKI JIMNY: Αποκλειστικά για τους αναγνώστες της THESSNEWS

AUTO-MOTO 29.12.2018 | 09:22 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Νέο SUZUKI JIMNY: Αποκλειστικά για τους αναγνώστες της THESSNEWS

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ

Το 2018 σε λίγο μας αποχαιρετάει, και ο περισσότερος κόσμος προσπαθεί να θυμηθεί τις καλύτερες στιγμές που έζησε κατά την διάρκειά του. Για τους φίλους της απλής περιπέτειας όμως, είχε ένα ξεχωριστό δώρο που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο! Την επιστροφή του νέου ανανεωμένου Suzuki JIMNY.

 

Διατηρώντας πλήρως το πνεύμα των πολύ αγαπημένων προκατόχων του και την βασική ιδέα του να είναι το "ένα και μοναδικό, ελαφρύ τετρακίνητο όχημα", το ολοκαίνουργιο JIMNY κάνει το ντεμπούτο του ακόμα πιο λειτουργικό και πρακτικό όσον αφορά την εμφάνιση αλλά και τις επιδόσεις.

Εξελίχθηκε ως «το απόλυτο εργαλείο» για τους επαγγελματίες, δεσμεύτηκε για την διατήρηση της αυθεντικότητας του, της κληρονομίας του, το στιβαρό πλαίσιο τύπου σκάλας, το σύστημα τετρακίνησης ALL GRIP PRO της Suzuki και την ανάρτηση 3 συνδέσμων με άκαμπτους άξονες και ελατήρια, όλα τα βασικά στοιχεία για να απολαύσει ο οδηγός στο έπακρο κάθε off-road πρόκληση.

 

Ο εξωτερικός του σχεδιασμός είναι λιτός και όμορφος με έμφαση στις λεπτομέρειες, ενώ το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να εκφράζει τον δυναμικό του χαρακτήρα κατά την οδήγηση σε κάθε επιφάνεια. Το εσωτερικό του JIMNY εκπέμπει ένα περιπετειώδες πνεύμα με τον απλό, πρακτικό και τεχνολογικά αναβαθμισμένο σχεδιασμό του.

Το JIMNY διαθέτει ένα συμπαγές αμάξωμα και αξιοσημείωτες επιδόσεις εκτός δρόμου, προσπερνώντας κάθε δύσκολη επιφάνεια, από την άλλη η on-road απόδοση του μοντέλου είναι αδιαμφισβήτητη, με το άκαμπτο πλαίσιο τύπου σκάλας και τις ενισχυμένες αναρτήσεις, να παρέχουν άνεση κατά την οδήγηση και σταθερό χειρισμό. Όσον αφορά τον κινητήρα, ενσωματώνεται ένας ισχυρότερος και αποδοτικότερος κινητήρας 1.5 λίτρων.

 

Η τέταρτη γενιά JIMNY ήρθε ανανεωμένη σε κάθε λεπτομέρεια για να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς επαγγελματίες, τους JIMNY Fans, την οδηγική απόλαυση των οδηγών πόλης και των πιο αυστηρών όλων… των πρώτων οδηγών JIMNY. Το JIMNY έχει επιτύχει πάνω από 2.854.000 συνολικές πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και έχει διατεθεί σε 194 χώρες για σχεδόν 50 χρόνια. Το νέο JIMNY ήρθε για να συνεχίσει να σαγηνεύει με τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα του κάθε οδηγό.

 


 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω