Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε τρεις διεθνείς εκθέσεις τροφίμων στην Αθήνα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 6.12.2018 | 16:23 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε τρεις διεθνείς εκθέσεις τροφίμων στην Αθήνα

THESSNEWS-DESK

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε για πρώτη φορά σε τρεις παράλληλες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου των τροφίμων.

Όπως σημειώνεται συμμετείχε στην 6η διοργάνωση της έκθεσης «MEAT & GRILL DAYS 2018» για το κρέας και τα προϊόντα του, την 5η έκθεση «DAIRY EXPO 2018» για τη γαλακτοκομία και την τυροκομία και την 3η έκθεση «FROZEN FOOD 2018» για τα κατεψυγμένα τρόφιμα, που πραγματοποιήθηκαν στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα (10-12 Νοεμβρίου 2018).

Επιπλέον, η παρουσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς υπήρξε έντονο ενδιαφέρον των αγοραστών για πολλά από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προβλήθηκαν, ενώ πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαφές με επαγγελματίες και εμπορικούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Η προώθηση των τοπικών προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας και η ενίσχυση της δικτύωσης των επιχειρήσεων της περιοχής μας στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά είναι ένας ακόμη στόχος που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προσπαθεί με συνέπεια να υλοποιήσει. Η οργανωμένη συμμετοχή της Περιφέρειάς μας σε διεθνείς εκθέσεις αποτελεί ισχυρό εργαλείο για τους παραγωγούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να ενισχύσουν την εξωστρέφεια τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές», υπογράμμισε η Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Γερακίνα Μπισμπινά, που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις εκθέσεις.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω