Ένα απόλυτα θηλυκό διαμέρισμα στο Κίεβο πειραματίζεται με τις ζεστές αποχρώσεις

THESSLIFE 6.12.2018 | 15:09 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ένα απόλυτα θηλυκό διαμέρισμα στο Κίεβο πειραματίζεται με τις ζεστές αποχρώσεις

THESSNEWS-DESK

Με την υπογραφή της interior designer Olha Wood

Το διαμέρισμα δημιουργήθηκε για τη μητέρα ενός ζευγαριού που διατηρεί ένα παρόμοιο σε άλλο επίπεδο της πολυόροφης οικοδομής στο Κίεβο. Και τα δύο έχουν στοιχεία εμφανούς σκυροδέματος μέσα στον χώρο και έχουν απίθανη οριζόντια θέα στην πόλη, όσο η ένοικος απολαμβάνει το καθιστικό, είτε μαγειρεύει, είτε κάθεται στην τραπεζαρία, έχοντας εξασφαλισμένη την απόλυτη ιδιωτικότητα. Η ιδιοκτήτρια ήθελε να δημιουργήσει έναν πολύχρωμο εσωτερικό χώρο που να έχει ακόμα και κήπο, δωμάτιο γιόγκα και ένα δωμάτιο με δύο καναπέδες-κρεβάτια για τους επισκέπτες.

Το γεγονός ότι το σπίτι προορίζεται μόνο για ένα άτομο, δημιούργησε αυτόματα την ανάγκη να υπάρξουν χώροι απόλυτα λειτουργικοί, αλλά παράλληλα κομψοί κι άνετη, που θα κάνουν την καθημερινότητα εύκολη κι ευχάριστη, ίσως χαρίζοντας και θετική διάθεση.

Επίσης, η κατοικία είναι διαρκώς εκτεθειμένο στο φυσικό φως, το οποίο μπαίνει στον χώρο κατά μήκος του κεντρικού παραθύρου. Από κάτω βρήκε τη θέση που του αρμόζει ο εσωτερικό κήπος, που δημιουργήθηκε με πράσινο χορτάρι. Μοιάζει σαν να αιωρείται από το 28ο επίπεδο της πολυκατοικίας, αφού, όταν κάθεται κανείς στο καθιστικό, στη συνέχεια του πράσινου βλέπει τον ουρανό.

Διαβάστε περισσότερα στο GLOW.GR.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω