Συγκέντρωση και μοτοπορεία αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ξυλοδαρμό ντελιβερά από πρώην εργοδότη του

THESSCITY 6.12.2018 | 11:06 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Συγκέντρωση και μοτοπορεία αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ξυλοδαρμό ντελιβερά από πρώην εργοδότη του

ΤHESSNEWS-DESK

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο ξυλοδαρμός διανομέα από το πρώην αφεντικό του, καθώς αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα αύριο Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί  συγκέντρωση στην πλατεία Επταλόφου στους Αμπελόκηπους και μοτοπορεία.

Επίσης αύριο στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου θα εκδικαστεί η μήνυση που κατέθεσε το θύμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης:

Η εργοδοσία στην πιτσαρία mafiozo στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης επιτέθηκε με απίστευτη βιαιότητα στο συνάδελφο μας διανομέα με αποτέλεσμα να του προκαλέσει πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο. Κι όλα αυτά επειδή ο συνάδελφος αρνήθηκε να εργαστεί ενώ ήταν άρρωστος!

Το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο τον τελευταίο μήνα και μόνο τυχαίο δεν είναι. Οι εργοδότες τα τελευταία χρόνια εκμεταλλευόμενοι τους αντεργατικούς μνημονιακούς νόμους μας αντιμετωπίζουν κυριολεκτικά ως δουλοπάροικους. Οι δέκα νεκροί συνάδελφοι μας εν ώρα εργασίας, οι απολύσεις, οι ξυλοδαρμοί, η μη πληρωμή Δώρων, υπερωριών, αργιών κτλ. μας δυστυχώς δεν θα σταματήσουν αν εμείς οι ίδιοι δεν τους σταματήσουμε μέσα από την οργάνωση και τη συλλογική δράση με την Επιτροπή Αγώνα Διανομέων και το Συνδικάτο μας.

-Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου εργοδότη.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω