Τραγανά μπαστουνάκια κολοκυθιού

ΓΕΥΣΗ 2.12.2018 | 15:40 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τραγανά μπαστουνάκια κολοκυθιού

THESSNEWS-DESK

Θα γίνει το αγαπημένο ορεκτικό των παιδιών


Υλικά

10 κολοκυθάκια μέτρια

Αλατοπίπερο

Ρίγανη

400 γραμμάρια σιμιγδάλι ή αλεύρι

750 ml λάδι

 

Εκτέλεση

Πλύντε και σκουπίστε καλά τα κολοκυθάκια. Κόψτε τα σε μπαστουνάκια, λίγο πιο μεγάλα από τις τηγανιτές πατάτες. Ρίξτε τους αλατοπίπερο. Σε ένα πιάτο ρίξτε το σιμιγδάλι ή το αλεύρι και περάστε τα μπαστουνάκια έτσι ώστε να αλευρωθούν καλά. Ρίξτε τα μπαστουνάκια σε καυτό λάδι και τηγανίστε για λίγα λεπτά, γυρίζοντάς τα μέχρι να πάρουν χρώμα. Βγάλτε τα από το τηγάνι και ακουμπήστε τα σε ένα πιάτο που έχετε στρώσει απορροφητικό χαρτί. Πασπαλίστε τα με ρίγανη και σερβίρετε.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω