Η KnowCrunch σου ανοίγει τον δρόμο στο αύριο

PEOPLE 6.11.2018 | 17:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Η KnowCrunch σου ανοίγει τον δρόμο στο αύριο

THESSNEWS

Πόσο έτοιμος είσαι εσύ να μπεις στον digital κόσμο του αύριο ;

 Η τεχνολογία έχει πια την δυνατότητα να «γνωρίζει», σε μεγάλο βαθμό και με μεγάλη πιθανότητα, τα συναισθήματά σου, τα πιστεύω σου, τις συμπεριφορές σου.  

Εσύ γιατί να μείνεις πίσω;

Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έχουν ήδη αποδειχθεί πραγματικό δώρο για τις επιχειρήσεις. Οι εταιρείες θα πρέπει να προσαρμόσουν την κουλτούρα και τις εργασιακές πρακτικές τους, ώστε να απελευθερώσουν και να αξιοποιήσουν τη δυναμική των κοινωνικών δικτύων στο χώρο εργασίας.

Οι δυνατότητες διασύνδεσης που παρέχουν τα κοινωνικά δίκτυα είναι σε θέση να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις σε θέματα όπως η παραγωγικότητα, η συνεργασίας, η διαχείριση γνώσης, η καινοτομία, η ευθυγράμμιση και δέσμευση των εργαζομένων, οι προσλήψεις και η διαχείριση της φήμης, οι δημόσιες σχέσεις και η αντιμετώπιση καταστροφών.

 

Ας προβάλουμε στο μέλλον και ας διανοηθούμε τι θα μπορεί να κάνει για «μας»  η Τεχνολογία στα επόμενα 10, 20 ή 30 χρόνια. 

 

Γιατί να ακολουθήσω το επάγγελμα του Digital & Social Media Marketing Specialist; 

 

Το Digital marketing, ένας τομέας που απασχολεί όλο και περισσότερο τα στελέχη του μάρκετινγκ, τους επιχειρηματίες και τους φοιτητές, καθώς ο τρόπος της επικοινωνίας αλλάζει και γίνεται digital, δημιουργώντας την ανάγκη για γνώση και επαγγελματική εμπειρία. Τα αναπάντητα ερωτήματα είναι πολλά!

Οι επιχειρήσεις όπως και διαφημιζόμενοι ενσωματώνουν τα νέα αυτά κανάλια στις δραστηριότητές τους και έτσι αναζητούν ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο.. Η ζήτηση τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί πολύ καθώς οι γνώσεις digital marketing είναι αναγκαίες σε όλες τις θέσεις και για κάθε ιεραρχία στις επιχειρήσεις. Έτσι αυτή η κατάρτιση είναι απαραίτητη για την βασική λειτουργία της επιχείρησης (marketing, πωλήσεις, δημόσιες σχέσεις, διοίκηση, ανθρώπινο δυναμικό κ.ο.κ.). Στο εξωτερικό τα πράγματα είναι πολύ πιο ώριμα και οι Digital θέσεις πλέον έχουν εξειδικευτεί

.Ποιο είναι το πληρέστερο και σοβαρότερο course για Digital & Social Media Marketing;

 

Η KnowCrunch διαθέτει το πληρέστερο και βραβευμένο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελλάδας σε Digital & Social Media.

 

Το Digital & Social Media Diploma, επί σειρά ετών βραβευμένο στα Social Media Awards του Social Media World ως η καλύτερη εκπαίδευση στην Ελλάδα για Digital & Social Media επικοινωνία, απευθύνεται σε φοιτητές, στελέχη, επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα με εκπαιδευτικό επίπεδο EQF 5 που καλύπτει το σύνολο των καναλιών, στρατηγικών και εργαλείων στα digital & social media.

 

To course αυτό είναι πλήρως αναγνωρισμένο από την ανταγωνιστική αγορά εργασίας και παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων των εταιριών της αγοράς. Το προτιμούν τα σημαντικότερα brands & agencies όπως επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί: 800 απόφοιτοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και πάνω από 150 εταιρείες & brands της αγοράς έχουν επιλέξει την KnowCrunch.

 

Το Professional Diploma in Digital & Social Media, διάρκειας 136 ωρών, θα ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου 2019 στην Θεσσαλονίκη, με εισηγητές τους καλύτερους έμπειρους επαγγελματίες αγοράς, σε συνεργασία με το Deree - The American College of Greece.

 

 

Σε ποιους απευθύνεται το Digital & Social Media Diploma της KnowCrunch;

 

Το Digital & Social Media Diploma απευθύνεται σε όσους επαγγελματίες θέλουν να εξελιχθούν στο επάγγελμά τους ή να βρουν νέους πελάτες, σε στελέχη που θέλουν να  αποκτήσουν μοναδικές γνώσεις και να εξελιχθούν στην καριέρα τους ή να ξεχωρίσουν στον τομέα τους και σε φοιτητές που ψάχνουν άμεσα εργασία. Ειδικά στους ανέργους δίνει ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς οι απόφοιτοι της KnowCrunch προτιμώνται από την αγορά και έχουν 80%-100% απορρόφηση εργασίας ενώ η KnowCrunch αλλά και οι instructors ασχολούνται με τον καθένα προσωπικά για την εξασφάλιση εργασίας ή συνεργασιών. 

 

Τον σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος, επιμελήθηκε ο Αποστόλης Αϊβαλής, διεθνής σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής, Managing Partner της aival.com και πρωτοπόρος σε θέματα Digital & Social Media Marketing στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα βασίζεται σε διεθνείς πρακτικές μέσα από την καρδιά των εξελίξεων την Αμερική και ανανεώνεται καθημερινά.

 

 

Τι πρέπει να γνωρίζει καλά ένας Digital & Social Media Marketing Specialist;

 

Οι γνώσεις ενός Digital & Social Media Marketing Specialist πρέπει να είναι πολύπλευρες ώστε να έχει την γνώση όλων των εργαλείων και καναλιών που από μόνο του το digital marketing μας διαθέτει.  Συγκεκριμένα, Email marketing, Mobile marketing, Social media marketing ,Web Marketing, την μεθοδολογία τους και τις ιδιαιτερότητές τους.  Επίσης,  πρέπει να έχει πλήρη γνώση για όλα τα σημαντικά social media , social networks και τα features τους & τέλος να έχει εντρυφήσει σε τακτικές και στρατηγικές επικοινωνίας και marketing πάνω στα παραπάνω κανάλια.

 

Στο Professional Diploma in Digital & Social Media της KnowCrunch δίνεται ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όσους είναι ήδη στελέχη ή όσους αναζητούν νέα εργασία καθώς τους προσφέρεται ό,τι πιο καινούριο υπάρχει στον χώρο των Digital & Social Media.

Οι θεματικές ενότητες της ύλης πηγάζουν από το εξωτερικό, ανανεώνονται μέχρι την τελευταία στιγμή και καλύπτουν στο 100% αυτών των αναγκών. Οι ενότητες που καλύπτονται είναι:

 

 • Digital & Social Media Era
 • Web Sites
 • Search Engine Optimization
 • Social Media & Social Networks
 • Content Marketing
 • Social Media Marketing & Management
 • Digital & Social Media Advertising Campaigns
 • Influencers Marketing
 • Mobile Marketing
 • E-mail Marketing
 • Public Relations & Reputation Management Online
 • Digital & Social Media Monitoring & Reporting
 • Digital & Social Media Tactics & Methodologies
 • Digital & Social Media Strategy & Plan

 

Μην χάνεις χρόνο, κλείσε εγκαίρως την συμμετοχή σου πριν εξαντληθούν οι θέσεις:

 

H τιμή παρακολούθησης είναι για τις έγκαιρες εγγραφές: 1.150?. Για τους άνεργους, φοιτητές, το alumni της KnowCrunch και ομάδες άνω των 2 ατόμων: 1.450?. Η κανονική τιμή του course είναι: 1.750?.

 

Extra info!

 

Course duration:136 hours | 14 Ιανουαρίου – 17 Απριλίου, 2019

Dates- Hours:       Δευτέρα, Τρίτη & 8 Τετάρτες

                               18:00-22:00 (4 hours)

Course's Venue:  Μέγαρο Μουσικής

                                25ης Μαρτίου & Παραλία

                                 ΤΚ 54646

                                Ground floor, Room CR-1

 

Final certification: KnowCrunch & Deree

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω