Τάρτης: «Μήνυση σε Παπαδόπουλο και Θωμαΐδη»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 11.10.2018 | 13:07 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τάρτης: «Μήνυση σε Παπαδόπουλο και Θωμαΐδη»

THESSNEWS-DESK

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε o νομικός της ΕΠΣ Ευβοιας Θανάσης Τάρτης με αφορμή τις καταγγελίες Κούγια.

Αναλυτικά είπε: «Χθες δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον κύριο Κούγια και μάλιστα σε ανοιχτή ακρόαση . Προφανώς μπροστά σε άλλους, με ρώτησε εάν αληθεύουν οι πληροφορίες που δέχεται ότι ο κύριος Παπακωσταντίνου έχει καλές σχέσεις με τον κύριο Λάμπρου.Κατι το οποίο έγραψε και μια αθλητική εφημερίδα, η Livesport και όλοι ξέρουμε ποιανού συμφερόντων είναι αυτή η εφημερίδα.

Του είπα ότι ο Γιάννης Παπακωσταντίνου είναι πελάτης μου και ταυτόχρονα είμαι και δικηγόρος της ΕΠΣ Ευβοίας. Ξέρω πολύ καλά ότι ο κύριος Παπακωσταντίνου έχει να μιλήσει τρία χρόνια μ’ αυτόν τον άνθρωπο. Και αυτό σας το λέω και κατ’ εντολή του ίδιου του κυρίου Παπακωσταντίνου. Γιατί έχω μιλήσει και με τον κύριο Παπακωσταντίνου. Οι σχέσεις του είναι κακές έως κάκιστες με τον κύριο Λάμπρου. Ετσι και αλλιώς ο κύριος Λάμπρου ζει στην Αθήνα και όχι στη Χαλκίδα. Με πήραν τηλέφωνο από το κινητό του Τάκη Μιχαλώλια και μετά απ’ όλα αυτά τελειώνει η συζήτηση μας. Μετά από λίγο με ξανακαλεί ο κυριος Κούγιας.

Μου λέει σε πήρα για τον εξής λόγο. Πριν από λίγο με πήρε ο Γιάννης Παπάδοπουλος. Ήρθαν και με βρήκαν και αυτός και ο κύριος Θωμαϊδης και μου είπαν επί λέξη ότι δεν σε έστησε η ΑΕΚ.

Το πρόβλημα σου είναι ο Σαββίδης. Γατί ο Λάμπρου είναι στην ΕΠΣ Ευβοίας και πρόεδρος εκεί είναι ο κύριος Παπακωσταντίνου. Εδώ πρέπει να πω ότι ο κυριος Παπακωσταντίνου έχει παραιτηθεί εδώ και έναν χρόνο λόγο της υπόθεσης με την εγκληματική οργάνωση.

Επειδή ο Τάρτης λοιπόν είναι δικηγόρος του Παπακωσταντίνου και είναι ΠΑΟΚ πίσω απ’ όλα αυτά είναι ο Σαββίδης. Εγώ το λέω είμαι ΠΑΟΚ αλλά δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα.

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι λέει ψέματα ο συνεργάτης μου. Εμείς θα κάνουμε μήνυση και στον κύριο Παπαδόπουλο και στον κύριο Θωμαϊδη. Με μάρτυρα τον κύριο Κούγια»

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω