Ο γύρος του κόσμου περνάει από την Fiat Koumantzias

AUTO-MOTO 10.10.2018 | 17:14 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ο γύρος του κόσμου περνάει από την Fiat Koumantzias

THESSNEWS-DESK

Πραγματοποιώντας το γύρο του κόσμου με ένα Fiat Ducatο, ο Γάλλος δημοσιογράφος κ. Corentin βρήκε την ιδανική υποστήριξη για τη συνέχιση του ταξιδιού του στην Fiat Koumantzias.

Με σύντροφο τη γυναίκα του και ένα Fiat Ducato με το χαϊδευτικό όνομα “Sam”, ο Γάλλος δημοσιογράφος κ. Corentin έχει ξεκινήσει ένα μοναδικό ταξίδι με στόχο να γυρίσει όλο τον κόσμο. Έχοντας συμπληρώσει ήδη 23.000χλμ. σε 6 μήνες, πριν περάσει από την Ευρώπη στην Ασία αποφάσισε να πραγματοποιήσει έναν εκτεταμένο τεχνικό έλεγχο στο όχημα του. Για αυτό το λόγο επισκέφθηκε στη Θεσσαλονίκη τη Fiat Koumantzias, εξουσιοδοτημένο διανομέα και επισκευαστή της Fiat Professional. Οι δύσκολες συνθήκες που κυριαρχούν στο οδικό σύστημα της Ασίας απαιτούν μια λεπτομερή διαδικασία ελέγχου και συντήρησης ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια του οχήματος και του πληρώματος.

Παράλληλα οι ειδικές μετασκευές του αυτοκινήτου απαιτούν ένα συνεργείο με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, αλλά και σύγχρονα μηχανήματα. Ενδεικτικά των υψηλών απαιτήσεων είναι ότι το βάρος του “Sam” ξεπερνά τους 3,3 τόνους, ενώ το ύψος του τα 2,8μ.

Η Fiat Koumantzias με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκε σε αυτό το ξεχωριστό έργο προσφέροντας, όπως και σε κάθε πελάτη της,  υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας. Ο κ. Corentin δήλωσε ενθουσιασμένος με το επίπεδο τεχνικής κατάρτισης, τον επαγγελματισμό, αλλά και τη φιλική προσέγγιση του προσωπικού, αναρτώντας και σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα του.

Η Fiat Koumantzias νιώθει ιδιαίτερα ευτυχής που είχε τη δυνατότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε μία τόσο σημαντική αποστολή και να επιβεβαιώσει το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών after sales.    

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω