Η Ryanair συνδέει τη Θεσσαλονίκη με… τη Φινλανδία!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 10.10.2018 | 16:55 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Η Ryanair συνδέει τη Θεσσαλονίκη με… τη Φινλανδία!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΒΛΙΑΡΗΣ || [email protected]

Τουριστικός προορισμός γίνεται για τους Φινλανδούς η Θεσσαλονίκη, καθώς η σκανδιναβική χώρα αναμένεται να έχει απευθείας αεροπορική σύνδεση από τον Απρίλιο του 2019, όπως ανακοίνωσε η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryanair.

Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η σύνδεση του αεροδρομίου της Λαπεενράντα που βρίσκεται στα φινορωσικά σύνορα, με το αεροδρόμιο «Μακεδονία» αναμένεται να φέρει και αύξηση της διαθεσιμότητας των θέσεων κατά 40% αφού κάθε Τετάρτη θα πραγματοποιείται πτήση για Αθήνα και κάθε Πέμπτη για Θεσσαλονίκη.

«Η παραθαλάσσια πόλη της Θεσσαλονίκης στη Βόρεια Ελλάδα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη χώρα με πληθυσμό ενός εκατομμυρίου κατοίκων και είναι μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης. Οι όμορφοι προορισμοί διακοπών όπως η Χαλκιδική και η Καβάλα μπορούν να προσεγγιστούν εύκολα από τη Θεσσαλονίκη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας προς το φινλανδικό επιβατικό κοινό.

«Η μοναδική τοποθεσία του αεροδρομίου της Λαπεενράντα κοντά στην Αγία Πετρούπολη και στην καρδιά των καλύτερων λιμνών της Φινλανδίας εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό επιβατών.  Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε την κίνηση και τις υπηρεσίες στο αεροδρόμιο για να υποστηρίξουμε την περαιτέρω ανάπτυξη. Είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε όλο και περισσότερους Ιταλούς και Έλληνες επιβάτες να φτάνουν στην Lappeenranta. Οι επιβάτες έχουν βρει το αεροδρόμιο Lappeenranta ως εύκολη πύλη προς τη Φινλανδία και τη συναρπαστική μητρόπολη της Αγίας Πετρούπολης, η οποία απέχει μόνο 2 ώρες από το αεροδρόμιο Lappeenranta», ανέφερε η διευθύνουσα σύμβουλος του φινλανδικού αεροδρομίου Eija Joro.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω