Μ. Κυριζίδης: Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους για τον δήμο Θεσσαλονίκης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 10.10.2018 | 14:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μ. Κυριζίδης: Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους για τον δήμο Θεσσαλονίκης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || [email protected]

Τα επόμενα βήματα της υποψηφιότητάς του ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Θετικά» Μάκης Κυριζίδης.

Μετά τις συναντήσεις με τους φορείς της πόλης και των εγκαινίων του γραφείου της παράταξης την προσεχή Κυριακή, τα στελέχη της παράταξης θα ξεκινήσουν σειρά επισκέψεων σε όλες τις δομές και τις υπηρεσίες του δήμου.

Παράλληλα μέσα στο Νοέμβριο θα παρουσιαστεί μια έρευνα γνώμης σχετικά με τα προβλήματα της πόλης και τις λύσεις που θέλουν οι δημότες αλλά και αξιολόγηση της διοίκησης Μπουτάρη. Θα ακολουθήσει μια περιοδεία σε όλες τις ενότητες και διαμερίσματα ώστε να καταγράφουν οι δημότες και τα θέλω τους να είναι η βάση του προγράμματος της παράταξης που θα ανακοινωθεί στα τέλη του επόμενου μήνα.

«Συνεχίζουμε πιστοί στον οδικό χάρτη της προσπάθειας που ξεκινήσαμε τον περασμένο Ιούνιο και να φτάσουμε μέχρι την δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος από το Ράδιο Θεσσαλονίκη και την Thessnews για το αν περιμένει την απόφαση της ΝΔ σχολίασε πως «εμείς έχουμε ξεκινήσει την προσπάθεια μας. Όταν αποφασίσει η ΝΔ εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Δεν έχω κρύψει ότι ανήκω στη ΝΔ ή έχω μιλήσει με τη ΝΔ» ενώ παράλληλα εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για τα λεγόμενα του κ. Μητσοτάκη ότι δεν χρειάζονται χρίσματα στους δήμους ζητώντας να αποφασίσουν οι τοπικές κοινωνίες.

Αναφερόμενος στις προχωρήσεις δημοτικών συμβούλων καθώς και στην παρουσία του Δημήτρη Ράπτη των «Εντάξει» σημείωσε πως «Ο κ. Ράπτης είναι πολύ κοντά στην προσπάθεια μας. Θα είναι και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι και οχι μόνο από την παράταξη των "Εντάξει". Θα έχουμε υπάρχοντες δημοτικούς συμβούλους είτε παλιότερους δημοτικούς συμβούλους του 2010-2014. Και εκλεγμένους διαμερισματικούς» ενώ δεν έκρυψε ότι υπάρχει δεξαμενή υποψηφίων και από την Πρωτοβουλία είτε υπάρχει είτε όχι στις εκλογές ο Γ. Μπουτάρης.

Τέλος απέρριψε τα περί αντάρτικου στη ΝΔ αν επιλέξει άλλον υποψήφιο αφήνοντας αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί στην κεντροδεξιά παράταξη.

«Ακούμε φήμες και επιθυμίες. Εδώ και τρεις μήνες έχουμε ανακοινώσει και υποψηφιότητα και λογότυπο. Αυτό είναι μια ειλικρινής στάση προς τους πολίτες. Όχι μέσω παραπολιτικών και φημολογίες. Είμαστε ανοικτοί όμως σε συνεργασίες. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους αλλά δεν το θεωρούμε αντάρτικο. Θα συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω