Σαρίδης αδειάζει Καβαδέλλα: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του – «Γελοιότητα» η επιστολή σε Βούτση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 14.9.2018 | 13:38 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Σαρίδης αδειάζει Καβαδέλλα: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του – «Γελοιότητα» η επιστολή σε Βούτση

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || [email protected]

«Η ΔΕΘ είναι εξαιρετικά σημαντική για τη Θεσσαλονίκη και τη χώρα, οπότε δεν έχω το περιθώριο να "μασήσω" τα λόγια μου, ορμώμενος από κάποια κομματική ή βουλευτική "συντεχνιακή" αλληλεγγύη"»,  σημειώνει αρχικά στην ThessNews ο βουλευτής για την ιστορία με τον βουλευτή Αττικής Δημήτρη Καβαδέλλα.

«Η συμπεριφορά του συναδέλφου μου βουλευτή, κ. Καβαδέλλα στη ΔΕΘ ήταν απαράδεκτη, ενώ η επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, δυστυχώς, μόνο με τη λέξη "γελοιότητα" μπορεί να χαρακτηρισθεί. Η δημιουργία εντυπώσεων από το μηδέν, κάνει ζημιά σ' ένα θεσμό και μια πόλη, που έχουν απείρως μεγαλύτερη σημασία από κάθε Καβαδέλλα ή Σαρίδη», τονίζει στην ThessNews ο βουλευτής.

«Μπορώ να πιστοποιήσω για τη φετινή ΔΕΘ, πως όλοι οι εμπλεκόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε κάθε επισκέπτης, από τον ισχυρότερο επιχειρηματία ως το νεαρότερο μαθητή, να έχει την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία. Οτιδήποτε άλλο ειπωθεί, είναι εξοργιστικά άδικο. Η Θεσσαλονίκη έχει φυσικά κι αυτή τις δικές της αδυναμίες. Η φιλόξενη διάθεση των ανθρώπων της πόλης μας όμως, είναι κάτι που ουδείς έχει τολμήσει ν' αμφισβητήσει. Αν όμως ο κ. Καβαδέλλας δε συμφωνεί, μπορεί κάλλιστα να μην την ξαναεπισκεφθεί», καταλήγει ο κ. Σαρίδης.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω