Με δημοσκόπηση προετοιμάζεται η ΝΔ για τον Δήμο!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 13.9.2018 | 23:12 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Με δημοσκόπηση προετοιμάζεται η ΝΔ για τον Δήμο!

Γράφει ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Την προηγούμενη αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα θα «τρέξει» η δημοσκόπηση της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, πληροφορείται ο Προβοκάτορας. Καμία έκπληξις, θα σχολίαζε κανείς! Λάθος!

Γιατί η εταιρεία που τη διενεργεί πήρε την εντολή να βάλει πλάι στα ονόματα των ΝΔτών (Μπίλλιας, Παπαμιμίκος, Ζέρβας, Κυριζίδης, Αηδονόπουλος) και αυτό της Κατερίνας Νοτοπούλου! Μάλλον το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη θεωρεί πως υπάρχει κρυφό σχέδιο από τον Αλέξη Τσίπρα, με «πρώτο βιολί» την υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης, και προετοιμάζεται γι’ αυτό. Αλλιώς δεν εξηγείται...

Μια που μιλάμε για δημοσκοπήσεις, ας προσθέσουμε και την πληροφορία ότι ίσως στα τέλη του μήνα δημοσιοποιηθεί σε τοπικά ΜΜΕ και μία ακόμη δημοσκόπηση, που θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο... Ίδωμεν...

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει πάντως το κόμμα, που θέλει να δείξει ότι θα... «ματώσει» στη μάχη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ανοίγουν πολύ το παιχνίδι, τις «μουσικές καρέκλες», που λέγαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι ισχυρές πιέσεις «να το σκεφτεί» δέχεται (εκτός του «Τζίτζι») και εν ενεργεία δήμαρχος (από τα ορεινά της Θεσσαλονίκης). Επίσης, στο παιχνίδι παίζει και γνωστός παράγοντας ο οποίος τις ημέρες αυτές πρέπει να είναι (λόγω ιδιότητας) ο πιο απασχολημένος Θεσσαλονικιός.

Ο προβοκάτορας πληροφορείται επίσης ότι ο συγκεκριμένος δέχθηκε κρούση και από άλλο κύκλο ενδιαφερομένων, στον οποίο μάλιστα δεν ξέκοψε κάθε συζήτηση, μα άφησε όλα τα περιθώρια ανοιχτά. Ο Προβοκάτορας εκτιμά ότι το στέλεχος αυτό θα κατέλθει στις εκλογές μόνο εάν έχει την υποστήριξη τουλάχιστον δύο κομμάτων. 

Γνωστός και πολύπειρος Θεσσαλονικιός ΝΔάτης έλεγε προχτές ότι το θέμα δεν έχει κλείσει για τη ΝΔ. Και υπολόγιζε ότι εάν κατεβεί ο Μπουτάρης, τότε το κόμμα θα ψάξει ένα ηχηρό όνομα, αλλά εάν όχι, τότε προβάδισμα θα έχει ο Πάρις Μπίλλιας. (Μεταξύ μας, το σκεπτικό αυτό μπάζει από παντού).

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #122 (08/09/2018-09/09/2018)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω