Με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην 83η ΔΕΘ

THESSCITY 11.9.2018 | 15:01 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην 83η ΔΕΘ

THESSNEWS-DESK

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ για άλλη μια χρονιά συμμετέχει ενεργά στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 09.09.2018 παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλου.

Στις δηλώσεις του ο κ. Σταθάκης, αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας και τόνισε ότι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ αποτελεί πρότυπο και λειτουργεί ως υπόδειγμα στο ενεργειακό περιβάλλον της χώρας.

Πλήθος κόσμου επισκέπτεται καθημερινά το Stand 14 / Περίπτερο 10 της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, για να ενημερωθεί σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης και να λάβει πληροφορίες για την τροφοδότηση των νέων περιοχών.

Στη φωτογραφία: Ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Σταθάκης Γ., ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Φάμελλος Σ., ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Μπακούρας Λ., ο Διευθυντής Νομικών και Ρυθμιστικών Θεμάτων της ENI Gas e Luce, κ. Galizzi P., ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ, κ. Τζώρτζης Δ., ο ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γιουτίκας Κ., Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Μπούρας Β., το μέλος του Δ.Σ. της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Μάνης Π., ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, κ. Κυρίζογλου Λ., ο Δήμαρχος Θέρμης, κ. Παπαδόπουλος Θ. και ο προέδρος της ΡΑΕ, κ. Μπουλαξής Ν.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω